januar 7, 2018

NIFTY, NEINVAZIVEN PREDROJSTVENI TEST

Predrojstveni test NIFTY je neinvaziven test, namenjen odkrivanju morebitnih trisomij pri plodu po 10. tednu nosečnosti. Temelji na odvzemu venske krvi in nadaljnji analizi plodovne DNK iz materine krvi. Test je tako za plod kot tudi za nosečnico povsem varen.
januar 7, 2018

DNK ZDRAVILA – OSEBNA GENETSKA ANALIZA ZA REAKCIJE NA ZDRAVILA

Osebna genetska analiza z medicinskim svetovanjem ZDRAVILA vam da odgovor na to, kako Vaše telo presnavlja določena zdravila.
januar 7, 2018

DNK DENT – OSEBNA GENETSKA ANALIZA ZA PARODONTALNO BOLEZEN

Osebna genetska analiza za parodontalno bolezen. Preverite vaše genetske in okoljske dejavnike za nastanek parodontalne bolezni ter poskrbite za zdrav nasmeh.
januar 7, 2018

DNK NUTRI – OSEBNA GENETSKA ANALIZA ZA PREHRANO

Opravite osebno genetsko analiza za prehrano in s poznavanjem vaših genov oblikujte vaš lastnen in učinkovit prehranski načrt.
januar 7, 2018

DNK ŠPORT – IZKORISTITE SVOJ ŠPORTNI POTENCIAL

V katerem športu imate večji potencial za uspeh? Kako optimizirati vašo vadbo za doseganje boljših rezultatov? Kakšna je vaša mišična zmogljivost? Vse to in še več v DNK analizi ŠPORT!
januar 7, 2018

DNK OČETOVSTVO – OSEBNA GENETSKA ANALIZA ZA UGOTAVLJANJE SORODSTVENIH VEZI

DNK analiza očetovstva in drugih sorodstvenih vezi omogoča najbolj natančno ugotavljanje sorodnosti med dvema ali več osebami.
januar 7, 2018

OSEBNA GENETSKA ANALIZA Z MEDICINSKIM POSVETOM MOŠKE, ŽENSKE IN OTROKE

Osebne genetske analize z medicinskim svetovanjem vam ponujajo možnost spoznanja vašega genetskega zapisa in tako vplivati na stvari, ki so za vaše zdravje pomembne.