Ali ste se kdaj vprašali kako Vaše telo sprejema zdravila, ki jih jemljete? Je predpisani odmerek pravi za vas? Osebna genetska analiza z medicinskim svetovanjem ZDRAVILA vam da odgovor na to, kako Vaše telo presnavlja določena zdravila. V genih so zapisane informacije o hitrosti presnove zdravil, o njihovem potovanju v organe in celice, kamor se zdravila vežejo, o izločanju iz organizma in o možnih stranskih učinkih.

DNK analiza za zdravila vam razkriva, kako se odzivate na zdravila, ki so sestavni del terapij za uravnavanje krvnega pritiska, krvnega sladkorja, holesterola in drugih pomembnih terapij. Posamezne analize vas bodo na pregleden in intuitiven način vodile od splošnih informacij, preko Vaših osebnih rezultatov, do zdravstvenih nasvetov. Z njihovo pomočjo boste zmanjšali tveganje za pojav negativnih stranskih učinkov in na drugi strani povečali varnost ter učinkovitost terapije.

Varfarin
Statini
ACE inhibitorji
Metformin
Omeprazol in klopidrogel
Perindropil
Fluorouracil
Azatioprin

DNK analiza za zdravila vam razkriva, kako se odzivate na zdravila, ki so sestavni del terapij za uravnavanje krvnega pritiska, krvnega sladkorja, holesterola in drugih pomembnih terapij.