Povezali smo se s podjetjem DNK ANALIZE, ki ponuja storitve osebne genetske analize. S pomočjo vzorca DNK iz sline se oceni vašo nagnjenost k različnim boleznim, vaše fizične ter psihične potenciale, se ugotovi, na kakšen način presnavljate posamezne skupine zdravil ter na podlagi rezultatov skupaj z strokovnim zdravniškim osebjem izdela načrt preventivnih aktivnosti, ki vam bodo izboljšale kvaliteto življenja. Vaš vzorec z DNK je analiziran v najboljših specializiranih in ustrezno certificiranih laboratorijih, ki se ukvarjajo z genetskimi raziskavami.
Informacija, ki je pripravljena na podlagi vašega vzorca DNK iz sline in jo prejmete v obliki genetske knjige:
– je vam predstavljena na jasen, slikoven in razumljiv način v obliki knjige in je pri medicinskem posvetu pravilno interpretirana,
– vam poda genetsko nagnjenost za bolezni, na katere lahko s preventivnim delovanjem zgodaj vplivate in zgodaj zdravite,
– skupaj s strokovnim zdravniškim pregledom in dodatnimi diagnostičnimi postopki lažje diagnosticira vaše zdravstveno stanje tudi v prihodnje.

V našem Medicinskem centru vam pomagamo pri odvzemu vzorca DNK analize iz sline. Zdravniki specialisti z različnih medicinskih področij pa vam pojasnijo rezultate DNK analize in dajo vse potrebne napotke.