Medartis | Dermalna polnila – filerji

Dermalna polnila – filerji

Mladostna, zdrava koža vsebuje obilje naravne vlažilne snovi, imenovane hialuronska kislina (HA). Ko se staramo se vsebnost hialuronske kisline zaradi različnih škodljivih vplivov manjša. Pomembno vlogo pri tem imajo kajenje, sončni žarki, ter drugi škodljivi vplivi iz okolja. Kot posledica pomanjkanja hialuronske kisline koža izgubi svojo strukturo, elastičnost in volumen, pojavijo se nezaželene kožne gubice in globje gube, na primer okoli nosu, ust. Z uporabo polnil, ki vsebujejo hialuronsko kislino, koži na učinkovit in varen način nadomestimo izgubljeno hialuronsko kislino, ji vrnemo volumen in tako zgladimo obrazne gubice in gube.

Filerji ali polnila se vbrizgajo v različne plasti pod kožo, na ta način se z njimi lahko izravnajo gubice, gube, lahko pa se z njimi tudi povdarijo konture obraza, doda volumen pretankim ter skladnejšo obliko nepravilno oblikovanim ustnicam.

Vsebujejo hialuronsko kislino, ki je povsem biološko razgradljiva in je naravno prisotna v telesu. Terapijo lahko ponavljamo večkrat letno

Kdaj priporočamo injiciranje polnila?

Kdaj lahko še uporabimo polnilo?

Kako poteka injiciranje polnila?

Koliko časa trajajo učinki injiciranja polnila?

Kateri so možni stranski učinki zaradi injiciranja polnila?

V čem se botulin toksin razlikuje od dermalnih polnil?