Medartis | Pomlajevanje videza

Pri pomlajevanju obraza s trombocitno plazmo vaše lastne celice poskrbijo za obnovo kolagenskih vlaken in elastina. Z majhno količino vaše krvi na naraven in varen način pospešimo zdravljenje, spodbudimo regeneracijo in okrevanje obraznega tkiva ter dosežemo dolgotrajen rezultat.

Le redki med nami imajo srečo, da je njihovo telo popolnoma skladno in da so s svojim videzom v celoti zadovoljni.

AHA kisline ugodno vplivajo na različne kožne nepravilnosti. Kot učinkovite so se izkazale pri zdravjenju suhe kože, aken, sončnih peg, z njihovo aplikacijo se zmanjšajo drobne obrazne gube, izboljša pa se tudi sama tekstura kože

Mladostna, zdrava koža vsebuje obilje naravne vlažilne snovi, imenovane hialuronska kislina (HA). Ko se staramo se vsebnost hialuronske kisline zaradi različnih škodljivih vplivov manjša.

Injeciranje botulin toksina je najpogosteje uporabljen način pomlajevanja v Združenih državah Amerike, zlasti v zadnjem destletju pa se bliskovito širi tudi po Evropi.

Lifting z nitkami Silhouette Soft® je nekirurški, minimalno invaziven postopek za dvig povešene kože obraza in vratu. Rezultat je naraven pomlajen videz, ki je viden takoj.