V časopisu Medicina danes je bil dne 22.2.2012 objavljen članek z naslovom Gregorič iz THI na teksaško univerzo, kjer prof. dr. Igor Gregorič pojasnjuje zakaj se je odločil za ta korak. Originalni članek si lahko preberete na tej povezavi.

V soboto, 20.6.2015, je bil v Primorskih novicah objavljen članek z naslovom Moška reprezentanca z Massijem opravila prvi teden priprav na Goriškem.

14. decembra 2015 je v oddaji Dobro jutro gostovala tudi naša dermatologinja, Vesna Tlaker Žunter. Oddaja je bila posvečena skrbi za nohte.

V Sloveniji za melanomom letno zboli 500 ljudi.

Vesna Tlaker Žunter, dr. med, spec. dermatovenerologinja je dne 6.6.2016 nastopila v oddaji Dobro jutro.

30.avgusta 2016 je v

V Ljubljani je med 14. in 17. septembrom potekal že 9. mednarodni simpozij Brano Heart Failure Forum.

V Primorskih novicah je naša sodelavka, kirurginja Tamara Klarič, dr. med, objavila članek o uporabi laserja v medicini in estetiki.

V Primorskih novicah je bil že objavljen drugi iz serije člankov o laserju v medicini, ki jo piše naša sodelavka, kirurginja Tamara Klarič, dr. med.

Prof. dr. Igor Gregorič, dr. med., je letošnji dobitnik priznanja ambasador znanosti Republike Slovenije.

Prof. Igor D. Gregorič je med glavnimi organizatorji 7. mednarodnega simpozija Inovacije in novi načini zdravljenja srčnega popuščanja.

Dne 10.6.2014 je bil v oddaji Preverjeno na POP-TV predvajan prispevek o delu dr. Gregoriča. Posnetek si lahko ogledate na tej povezavi.

Center za napredno srčno popuščanje v okviru Memorial Hermann Heart & Vascular Institute -Texas Medical Center dobil dovoljenje za opravljanje presaditev srca.

Dragica Pošnjak v nedeljski izdaji Slovenskih novic (4. november 2012) priše o začetkih dela prof. Gregoriča v ZDA, o uspehih, ki jih je dosegel z ekipo dr. Cooleyja, ter o novem izzivu, ki ga je sprejel letos spomladi.

13. 12 2012 je bilo v oddaji Dobra ura na RTV Slovenija govor tudi o srcni transplantaciji. Med sogovorniki sta sodelovala tudi prof. dr. Gregorič in dr. Bojan Vrtovec, dr.med.