V Primorskih novicah je bil 28.2.2017 objavljen tretji iz serije o uporabnosti laserja v medicini in estetitki. V tem delu so bile predstavljene prednosti laserja pri preoblikovanju telesa.

V Sloveniji za melanomom letno zboli 500 ljudi.

14. decembra 2015 je v oddaji Dobro jutro gostovala tudi naša dermatologinja, Vesna Tlaker Žunter. Oddaja je bila posvečena skrbi za nohte.

V soboto, 20.6.2015, je bil v Primorskih novicah objavljen članek z naslovom Moška reprezentanca z Massijem opravila prvi teden priprav na Goriškem.

Prof. Igor D. Gregorič je med glavnimi organizatorji 7. mednarodnega simpozija Inovacije in novi načini zdravljenja srčnega popuščanja.

Dne 10.6.2014 je bil v oddaji Preverjeno na POP-TV predvajan prispevek o delu dr. Gregoriča. Posnetek si lahko ogledate na tej povezavi.

Intervju z dr. Gregoričem na POP TV.

Prof. Igor D. Gregorič je pred kratkim prejel pomembno nagrado Ameriškega združenja za srce za njegovo pionisko delo na področju napredovanega srčnega popuščanja.

Prof, Igor D. Gregorič in Medicinski center Medartis, katerega ustanovitelj je, sta se predstavila v reviji Italpiu’, prilogi dnevnika Il sole 24 ore, enega najbolj branih italijanskih časopisov.

Prof. Igor D. Gregorič, dr. med. s svojo ekipo specialistov redno izvaja zamenjavo aortne zaklopke perkutano.

Objavljamo intervju z dr. Nino Suvorov Gregorič, ki je bil po zapisu Katje Cah objavljen v Oni, dne 05.03.

Nina Suvorov, dr. med, je za Story spregovorila o tem, kako je biti ženska v kirurgiji, ki še vedno večinoma velja za moški poklic, in odgovorila na nekaj vprašanj o lepotnih posegih.

13. 12 2012 je bilo v oddaji Dobra ura na RTV Slovenija govor tudi o srcni transplantaciji. Med sogovorniki sta sodelovala tudi prof. dr. Gregorič in dr. Bojan Vrtovec, dr.med.

Dragica Pošnjak v nedeljski izdaji Slovenskih novic (4. november 2012) priše o začetkih dela prof. Gregoriča v ZDA, o uspehih, ki jih je dosegel z ekipo dr. Cooleyja, ter o novem izzivu, ki ga je sprejel letos spomladi.

Center za napredno srčno popuščanje v okviru Memorial Hermann Heart & Vascular Institute -Texas Medical Center dobil dovoljenje za opravljanje presaditev srca.