26 decembra, 2017

Lifting z nitkami

Lifting z nitkami Silhouette Soft® je nekirurški, minimalno invaziven postopek za dvig povešene kože obraza in vratu. Rezultat je naraven pomlajen videz, ki je viden takoj.
26 decembra, 2017

Botulin toksin za gube

Injeciranje botulin toksina je najpogosteje uporabljen način pomlajevanja v Združenih državah Amerike, zlasti v zadnjem destletju pa se bliskovito širi tudi po Evropi.
26 decembra, 2017

Dermalna polnila – filerji

Mladostna, zdrava koža vsebuje obilje naravne vlažilne snovi, imenovane hialuronska kislina (HA). Ko se staramo se vsebnost hialuronske kisline zaradi različnih škodljivih vplivov manjša.
26 decembra, 2017

Kemični piling kože

AHA kisline ugodno vplivajo na različne kožne nepravilnosti. Kot učinkovite so se izkazale pri zdravjenju suhe kože, aken, sončnih peg, z njihovo aplikacijo se zmanjšajo drobne obrazne gube, izboljša pa se tudi sama tekstura kože
26 decembra, 2017

Injekcijska lipoliza

Le redki med nami imajo srečo, da je njihovo telo popolnoma skladno in da so s svojim videzom v celoti zadovoljni.
26 decembra, 2017

Pomlajevanja obraza s trombocitno plazmo (PRP)

Pri pomlajevanju obraza s trombocitno plazmo vaše lastne celice poskrbijo za obnovo kolagenskih vlaken in elastina. Z majhno količino vaše krvi na naraven in varen način pospešimo zdravljenje, spodbudimo regeneracijo in okrevanje obraznega tkiva ter dosežemo dolgotrajen rezultat.

Prijava

Ali ste pozabili geslo?