Je začela študij medicine 1999 in ga uspešno končala 2005 leta. Že med študijem je našla velik interes v kirurgiji, predvsem plastični in rekonstruktivni kirurgiji. Tako je že kot študentka voluntirala v SB Celjena oddelku na plastični kirurgiji in se izpopolnjevala tudi v tujini, pri priznanem plastičnem kirurgu prof. Sevkoviću v univerzitetni  bolnišnici v Sofiji, Bolgariji.

Tudi po študiju je svoja znanja pridobivala v tujini. Kot mlada zdravnica je voluntirala v Keniji in tudi v Novi Zelandiji. Kot specializantka kirurgije je odšla na Irsko in tam pod okriljem Royal College of Surgeons of Ireland (RCSI) uspešno zaključila njihov program ter postala članica MRCSI (Member of Royal College of Suregons of Ireland). Uspešno je nadaljevala specializacijo na področju plastične, rekonstruktivne in estetske kirurgije v Sloveniji in se konstantno izpopolnjevala tudi v tujini. Bila je  nagrajenka mednarodne štipendijo Suzanne Noel  (ki jo podeljuje Soroptimist International Club, za perspektivne mlade plastične kirurginje, op.p.) in s pomočjo štipendije opravila plastični fellowship program v priznanem centru za plastično in rekonstruktivno kirurgijo, Canniesburn Plastic Surgery Unit v Glasgowu na Škotskem.

V letu 2013 je uspešno opravila evropski plastični specialistični izpit s področja plastične, rekonstruktivne in estetske kirurgije EBOPRAS in nato še slovenski specialistični izpit ter postala specialistka plastične, rekonstruktivne, estetske kirurgije, opeklin in kirurgije roke.

Tudi kot specialistka se redno izpopolnjuje pri nas in v tujini, znanja iz estetske kirurgije je pridobila tudi na največji estetski kliniki v Evropi, na Akademiklinik v Stokholmu pri priznanem plastičnem kirurgu, dr. Per Hednu.

Od leta 2006 je  članica Zdravniške zbornice Slovenija (ZZS), od leta 2007  pa tudi članica zdravniške zbornice Irske (IMC)  in od leta 2013 članica zdravniške zbornice Velike Britanije (GMC).

Prijava

Ali ste pozabili geslo?