Preoblikujte svojo kožo po naravni poti s SkinPen® Precision

Veseli smo, da smo lahko tudi pri nas začeli izvajati tako terapije z mikro iglicami, t. i. microneedling. Zato uporabljamo vrhunsko napravo SkinPen® Precision, ki je prva naprava z mikro iglicami in s sterilnim dozirnikom, ki nosi oznako CE, ki je prejela odobritev Ameriške uprave za hrano in zdravila (FDA).

SkinPen® Precision je vodilna naprava za za preoblikovanje kože s pomočjo mikroiglic, ki ustvarjajo začasne mikro kanalčke v vaši koži.
Mikro poškodbe aktivirajo mehanizem naravnega celjenja kože in nastanek kolagena ter elastina, ki koži povrneta zdrav in mladosten videz. Prepričajte se, kako lahko SkinPen Precision pomladi in osveži vašo kožo.

Skinpen® - poudarite vašo notranjo lepoto

Ponudite svoji koži mladosten videz, ki si ga zasluži. Naravno pomlajevanje kože od znotraj.

SkinPen® Precision je naprava z mikroiglicami, ki uporablja terapijo indukcije kolagena za zdravljenje brazgotin od aken ter finih linij in gub. SkinPen Precision pomaga tudi pri obnavljanju nenormalne pigmentacijske aktivnosti kože, ki jo pogosto najdemo pri kožnih obolenjih, kot so melazma, vitiligo in sončne pege.

KAKO DELUJE:
  • Zakaj mediji govorijo o kolagenu?
  • Zakaj je tako pomemben v medicinski estetiki in pomlajevanju kože?
Kolagen in elastin sta glavni beljakovinski vlakni, ki koži dajeta oporo in elastičnost. S staranjem se ta vlakna razgrajujejo, kar vodi do površinskih in globokih gub, povešene kože invelikih por. Regeneracija kolagena in elastina lahko pomaga pri doseganju bolj mladostnega videza. Kolagen ima ključno vlogo pri brazgotinah nastalih od aken.
Motnje v pigmentaciji vodijo do diskromije, kot so melasma, vitiligo in solarni lentigo. Preoblikovanje kože ima lahko pomembno vlogo pri izboljšanju videza teh stanj.

Registrirana uporaba SkinPen® Precision CE: SkinPen® Precision je naprava, ki za svoje delovanje uporablja mikroiglice. Z mikroiglicami se ustvarijo poškodbe kože, ki ob celjenju spodbudijo tvorbo kolagena, ki se izkorišča za zdravljenje brazgotin od aken ter površinskih in globokih gub.Terapija SkinPen se priporoča tudi pri odpravljanju hiperpigmentacije, ki je pogosto posledica kožnih obolenj kot so:
  • melazma,
  • vitiligo in
  • sončne pege.

SkinPen je primeren predvsem za odrasle starejše od 22 let. Indikacije za SkinPen® Precision se lahko razlikujejo glede na državo.

Aktiviranje lastnega kolagena za bolj mladosten videz kože


SkinPen® Precision terapija je varna in udobna ter traja le 30 minut.

KAJ LAHKO PRIČAKUJETE:

Blago omrtvičenje
Pred terapijo se nanese mazilo z lokalnim anestetikom, ki zagotavlja manj boleč postopek.

Preprost tretma
SkinPen Precision terapija ustvari več tisoč mikro kanalov, ki aktivirajo naraven mehanizem obnavljanja kože. Med postopkom celjenja mikro poškodb pride do preoblikovanja tkiva. Nastaneta nov kolagen in elastin, ki koži povrneta mlajši, bolj čvrst in sijoč videz.

Vlaženje za zaščito
Na zdravljeno področje se z namenom zmanjšanja trenja in za pacientovo udobje nanese LIFT Hydrogel mazilo.

Izvajalec vam lahko na podlagi stanja vaše kože in individualnih ciljev za optimalen učinek priporoči kombinacijo večih terapij. Za doseganje željenega rezultata bo morda postopek potrebno večkrat ponoviti.
Skinpen® cenik
1 področje (obraz, dekolte ali malo področje telo) 180,00 EUR.
2 področji (obraz, dekolte in/ali malo področje telo) 230,00 EUR.
Manjše področje (brazgotina in podobno) 120,00 EUR.
Običajno je treba opraviti nekaj zaporednih terapij v v mesečnih intervalih. Na vsako naslednjo terapijo priznamo popust.

Prijava

Ali ste pozabili geslo?