MNENJA STRANK

K gospe Riti Molinaro sem se obrnila ne samo zato, ker jo cenim kot strokovnjakinjo, ampak tudi zato, ker sem že od prvega trenutka srečanja imela dober občutek. Že ob sprejemu v njenem čudovitem studiu veš, da si prišel na pravo mesto. Ob prihodu se takoj sprostiš, nato si vzame vse potreben čas, da tvoj obraz preuči do potankosti in opravi vse potrebne meritve ter ti natančno razloži kakšen bo končni rezultat. Šele nato začne z delom. Rita je med delom skoncentrirana, osredotočena na delo in ve na kakšen način doseči najboljši rezultat. Rita je prava mešanica izkušenj, strokovnosti in nežnosti. Po končanem delu se lahko samo z nasmehom pogledaš v ogledalo saj je rezultat njenega dela točno to in še več, kar si pričakoval in upal.

Če iščete strokovnost, pozornost do podrobnosti, varnost in čistočo, izberite gospo Rito! Gospa je zelo strokovna in predvsem simpatična ter srčna oseba. Njeno opravljeno delo (mikropigmentacija brazgotine na dojki) je popolno, pozornost in strast, s katero opravlja svoje delo dokazujeta, kako rada ima to kar počne.

Gospo Rito sem spoznala po slabi izkušnji z drugim tetovatorjem. Korak za korakom mi je predstavila vse kar počne in izdelke, ki jih uporablja. Dosegla sem neverjetne rezultate, vsakomur bi priporočala, da se prepusti njenim izkušenim rokam.

Gospa Rita je s strokovnega vidika popolna oseba, po človeški plati izjemna, popolna kombinacija, h kateri lahko posameznik stremi. Srečno sem imela, da sem jo spoznala in hvaležna sem ji za vsak trenutek, ki mi ga je posvetila. Je posebna oseba, ki te s svojo energijo obogati. Vedno ima pripravljene besede podpore in tolažbe, je zelo natančna … skratka, popolna s profesionalnega in človeškega vidika. Okolje, v katerem dela je izjemno čisto in prijetno, tudi vsi njeni sodelavci izžarevajo pozitivno energijo. Zame je bila to zelo lepa izkušnja, ki jo vsem priporočam, saj se v njeni družbi počutiš sproščeno kot s prijateljico. Moje obrvi so sedaj čudovite!

Kaj lahko povem o Riti? Najprej naj povem, da me je najprej presenetila izjemna čistoča ordinacije, izgledala je kot operacijska dvorana. Za gospo Rito je higiena na prvem mestu, kar je izjemnega pomena sploh v današnjih časih. Je izredno strokovna, natančna, vestna in skrbna. Njena dela so fantastična!

Iskreno se zahvaljujem gospe Riti Molinaro, ki mi je na tej občutljivi poti ponovnega ženskega rojstva, obnove ženske identitete, samospoštovanja in veselja ob pogledu na svoje telo v ogledalu stala ob strani. Že samo dejstvo, da se ženski operativno odstranijo dojke sama dojemam kot vrsto pohabljanja, ostati brez bradavice pa je še toliko bolj travmatsko. Že zaradi vsega preživetega, vseh kemoterapij, izgube las in ostalih terapij se ti poruši življenjsko ravnovesje, izgubiš notranji kompas, spremenijo se tvoji načrti in sanje. Hvala gospe Riti, ki me je vedno znala pomiriti, sprejela me je s prijaznostjo in nasmehom na obrazu. Rita Molinaro je edinstvena ženska, ki nam, ženskam, ki jih je uničil rak dojke, vrača nasmeh na obraz. Na prvi pogled izgleda mikropigmentacija bradavice le enostavna tetovaža, v resnici pa ženskam po opravljeni mastektomiji vrača nasmeh na obraz, saj je to simbol ženske identitete. Hvala Rita, ker si dokazala, da razumeš ženske v njihovem najbolj ranljivem obdobju in se svojemu delu popolnoma predaš ter nas s tem osrečuješ.

Prijava

Ali ste pozabili geslo?