25 decembra, 2017

Kirurška ambulanta

V kirurški ambulanti Medicinskega centra Medartis dela Tamara Klarić, dr. med.
25 decembra, 2017

Ambulanta za žilno kirurgijo

V Medicinskem centru Medartis zdravimo različne vrste venskih obolenj v lokalni anesteziji in ambulantno. Naša zaveza je, da opravljamo efektivno, pacientu finančno dostopno in ugodno zdravljenje obolenj venskega sistema z najmodernejšimi tehnikami in pristopi.
25 decembra, 2017

Simptomi bolezni ven

Bolečine v nogah, utrujenost nog, pekoč občutek v podkolenskem delu spodnjih okončin, občutek “nemira” v stopalih ali podkolenici, otekline… Obolenje venskega sistema se pojavi v obliki krčnih žil ali pajčevinastih ven.
25 decembra, 2017

Terapije venskih obolenj

Do nedavnega je bila kirurgija v splošni anesteziji edina možna terapija za odstranjevanje krčnih žil. Nove tehnike in nova tehnologija nam danes omogočajo najsodobnejše diagnostične preiskave in nove pristope za zdravljenje venskih obolenj v lokalni anesteziji.
25 decembra, 2017

Meritev gleženjskega indeksa – odkrivanje periferne arterijske bolezni

Periferna arterijska bolezen je posledica zožitve žile odvodnice (arterije) v spodnjih okončinah. Kar 15 odstotko ljudi, starejših od 45 let, ima to bolezen.
25 decembra, 2017

Pogosta vprašanja in odgovori

Kako zdravimo pajčevinaste venske spremembe? Kaj so varikozne vene? Kako zdravimo verikozne vene? Ali zavarovalnica plača poseg?

Prijava

Ali ste pozabili geslo?